AUDIO BM slušni center

Slusni-aparati-AUDIO-BM-slusni-center-Ljubljana-BTC-Letaliska-5-naslov-kontakt-DIAMANT

S srcem bomo poskrbeli za vaš boljši sluh in boljše življenje.

AUDIO BM slušni centri smo zaradi prvorazrednih storitev, kakovosti in celovite ponudbe na enem mestu (slušni aparati različnih priznanih blagovnih znamk, zaščita sluha, tehnični pripomočki, ugodno baterije, brezplačno svetovanje, lasten servis …) vodilni specialisti s področja slušne akustike v Sloveniji Skupno imamo v Sloveniji kar 16 poslovalnic.

Slušni aparati niso naša postranska oz. le dodatna dejavnost, kot je pri nekaterih ponudnikih. So samostojno slovensko podjetje, ki z vsemi dobavitelji poslujemo neposredno.

Nenehno poglabljamo in izpopolnjujemo svoje znanje s področja slušne akustike. Z izobraževanji v tujini in domovini skrbimo za vrhunsko usposobljenost in osebnostni razvoj.

Strokovno, predano in prijazno pomagamo na vsakem koraku do boljšega sluha in boljšega življenja. Zaradi prepoznanih prednosti, ki jih zagotavljamo za boljši sluh, nam zaupajo tisoči Slovencev.

S stalno osredotočenostjo k razumevanju in preseganju potreb ter pričakovanj strank, gradimo pristne medsebojne odnose. Kot smo že omenili, nam zaupajo tisoči Slovencev. Med njimi tudi TV voditelj in pevec BORIS KOPITAR, igralec JANEZ HOČEVAR – RIFLE. 

Prijazno vas vabimo v AUDIO BM slušni center Diamant. Pridite osebno in tudi z vašimi svojci. Brezplačno preverite sluh. Če sluh ni več v najboljši formi, boste skupaj z vrhunskimi strokovnjaki poskrbeli zanj.

Ker smo pogodbeni dobavitelj ZZZS, sprejemamo naročilnice iz vseh ORL ambulant. Prosta izbira dobavitelja je vaša pravica.

Več na: audiobm.si