ANDREJA JERNEJČIČ

Mag. Andreja Jernejčič

Mag. Andreja Jernejčič je direktorica podjetja za piar, digitalni piar, komuniciranje, treninge javnega nastopanja in izobraževanja Lin&Nil z lastno blagovno znamko Andreja, ki deluje že 15 let, poleg evropskih pa še v azijskih državah. Poleg tega, da je menedžerka in piarovka, jo poznamo tudi kot energično in praktično predavateljico, voditeljico in pisateljico, saj je izdala že 6 knjig.

Njene piar reference so podjetja Generali, Aleja, Citypark, Elan, IBM, Skaza, Klinika Svjetlost, Lekarniška zbornica Slovenije, če naštejemo le nekatera od več kot 300 podjetij, s katerimi je in še ustvarja piar zgodbo. Prav tako vodi krizno komuniciranje v malih in večjih podjetjih.

Izobražuje s treningi in delavnicami v več kot 400 podjetjih tako iz Slovenije kot tudi iz tujine. Predava in vodi delavnice o komuniciranju, piaru, ustvarjanju osebnega piara, javnem nastopanju in odpravi treme, internem komuniciranju, pospešeni prodaji, kriznem komuniciranju ter organizaciji dogodkov doma in v tujini. Kot predavateljica gostuje na mednarodnih poslovnih šolah in različnih fakultetah.


Mag. Andreja Jernejčič je izdala 6 knjig, zadnji novi dve sta o nastopanju, pred tem je razprodala knjige na temo sodelovanja z novinarji, piara, nastopanja in komuniciranja.
Mag. Andreja Jernejčič je avtorica več sto strokovnih člankov o piaru, komuniciranju in nastopanju. Srečamo jo tudi v vlogi voditeljice prireditev. Enkrat mesečno že osmo leto vodi svojo avtorsko televizijsko oddajo Zajtrk PR’Andreji.


Ima edinstveno kombinacijo izkušenj iz menedžmenta, piara in novinarstva, ki jih je pridobila kot članica uprave Infonet Media, direktorica IBM za korporativno komuniciranje za Slovenijo in jugovzhodne države, pomočnica uprave v SIJ – Slovenski industriji jekla ter tiskovna predstavnica obrambnega ministra v času vstopanja Slovenije v Nato. Pred tem je bila 15 let aktivna v novinarstvu. Kot novinarka in pozneje urednica je delala v tiskanih, radijskih in televizijskih medijih Radio Slovenija, TV Slovenija, Pop TV, Dnevnik, Finance, Dolenjski list, Studio D in TV Vaš kanal Novo mesto.


Zase pravi, da v svojem delu uživa in se mu predaja, tako kot velja za vse stvari, ki jih počne v razgibanem življenju. Je oseba z neizčrpno ustvarjalno energijo, bogatim znanjem, privlačnimi in tankočutnimi nastopi ter govorniškimi sposobnostmi, s čimer pri svojem pripovedovanju in delitvi izkušenj znova in znova (vsakogar) očara.

Več na: andreja-jernejcic.si